Hvem bidrar

Disse bidrar i 2019

 

 

Børge "Lunch" Lund

Lunch – glimt fra det norske arbeidsliv. Tegneseriestripen  Lunch publiseres i dag i mer enn 100 aviser og blader i Norge og utlandet
Børge Lund inviterer oss med inn i sitt morsomme Lunch-univers.  
Ved hjelp av tegning  og fortellerkunst, får vi et innblikk i reisen fra en vill idé i lunsjen til internasjonal Lunch-suksess.
Et foredrag om historiefortelling, tegning og jakten på kreativitet.


Lena Lundgren

Lena Lundgreen er direktør for offentlig sektor i Microsoft Norge. Hun har bred ledererfaring og bred forretningsinnsikt fra flere ulike bransjer. Lena tror på at det er mulig å tilby bedre innbyggertjenester og å opprettholde tjenestenivået i velferdsstaten gjennom smart bruk av teknologi.

Lena har vært sjef for Avanade Norge og direktør for skytjenester i Avanade i Norden. Tidligere har hun blant annet jobbet som juridisk direktør i Itera Consulting og som advokat i advokatfirmaet Hjort DA.


Siri Børsum

Siri Børsum jobber som Leader for Digital Transformation i Google Norway. Den rollen fikk hun etter å ha tilbragt 3 mnd i Sillicon Valley som Google Evangelist. Hennes primæroppgave er å bidra til å akselerere den digital transformasjonen i Norge gjennom å heve det digitale-kompetansenivået på toppledernivå på tvers av bransjer. Hun har et sterk og lidenskapelig “forhold” til digitalisering og mulighetene teknologi byr på for næringslivet.


Anja Hammereng-Edin

Foredragsholder Anja Hammerseng-Edin er en av Norges beste håndballspillere. Hun inspirerer deg til å være modig og gir deg styrke til å se muligheter i stedet for begrensninger!
En av Norges beste håndballspillere, gründer og daglig leder. Holder fantastiske foredrag for både ungdom og næringsliv.


Heidi Arnesen Austlid

Heidi Arnesen Austlid er administrerende direktør i IKT-Norge. Hun jobber med IKT-næringens rammebetingelser og digitaliseringspolitikk, myndighetskontakt og politikkutvikling inn mot Stortinget og regjering, nasjonale og lokale myndigheter, organisasjoner og andre.

Austlid har i hele sitt yrkesliv jobbet i skjæringspunktet teknologi og politikk, og har bakgrunn fra blant annet Kunnskapsdepartementet.

Heidi Austlid ønsker at Norge skal være en digital ledestjerne, men avanserte tjenester til innbyggere og næringsliv, og med offentlig sektor som skal være smart på innsiden og enkel på utsiden. Vi skal ha et teknologi-intensivt næringsliv med gode rammebetingelser, og vi skal skape fremtidens talenter som skal bring norsk økonomi videre.


Kristin Weidemann Wieland

Kristin W. Wieland er områdedirektør i KS med ansvar for forskning, innovasjon og digitalisering. Opprinnelig utdannet master i informasjonssystemer fra NTH og MBA i strategisk ledelse fra NHH. Hun har bred ledererfaring fra privat og offentlig sektor, sist som kommunaldirektør i Bærum kommune frem til 2018 og viseadm. direktør i Helse Sør-Øst RHF frem til 2011.


Arild Hofland

IT-utdanning frå HIB. Har arbeidet meir enn 40 år i IT-bransjen som systemutvikler og prosjektleder med systemimplementeringer til offentlige og private organisasjoner og selskap.

Arild vil gi ein presentasjon av korleis Austevoll kommune implementerer si IKT-strategi.  Organisering,  gjennomføring og samarbeid med andre kommunar


Tove Mæland Bech

Tove Mæland Bech har en «Executive Master of Management» med fagfelt strategi, ledelse og påvirkning, samt digital kommunikasjon. Hun har lang erfaring fra ledelse, strategi og implementeringsarbeid, HR og organisasjonsutvikling.

Hun har tidligere gjennomlevd den digitale transformasjonen i bank og finans og nylig ledet hun større omstillinger i et olje service selskap.

I dag leder hun avdeling for Strategi og Utvikling i Bymiljøetaten i Bergen Kommune. Avdelingen har ansvar for prosesser, kvalitet og LEAN, kommunikasjon, IKT, digitalisering og GIS. Hun vil dele erfaringer fra forenklings-, forbedrings- og fornyingsarbeid i Bymiljøetaten siste par år.


Siw-Hege Gundersen

Administrerende direktør Digitale Gardermoen, et interkommunalt samarbeid eid av seks kommuner i Gardermoregionen.

15 års ledererfaring med hovedvekt på strategi og forretningsutvikling gjennom endringsledelse og innovasjon tett koblet sammen med prosjektledelse, kundefokus, risikostyring, kontraktstyring og Lean Management.

Utdannelse fra Universitetet i Agder, Stavanger og Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). Medforfatter av boken «Innovasjon i praksis».


Heine Totland og Gisle Børge Styve

Heine Totland og Gisle Børge Styve har klart å etablere noe helt spesielt. Uten egentlig å ha gjort noe særlig mer sammen enn å spille mange konserter, har de etablert et stadig større og svært trofast publikum. Til sammen har de noe «magisk» som det er vanskelig å sette ord på. Publikum er begeistret, og de to vestlendingene gleder seg over hverandre og sitt publikum.